Blogiarkisto

9. joulukuuta 2015

Pikkujoulut Savotassa 9.12.

Lapponia Safariksen Savotta mökkikylään saamme kyydin Kemin taksipalvelulta. Juksu Juhani Mörck on antanut juhlapaikan Aivokaisten käyttöön ja tukee näin toimintaamme suurella sydämellä! Perillä odottaa kaunis ja tunnelmallinen takkatuli, jouluinen koristelu, kattaus ja ammattilaiskokkien luomat herkut.

Uusia ja vanhoja tuttavia tervehditään Savotan tunnelmissa
Hilkka ja Matti ovat talkoohengellä ja ammattilaisen kätösin luoneet makunystyröitä helliviä herkkuelämyksiä!


Harrin tervetuliaispuheen ja alkuglögien jälkeen tutustumme Ninan ohjaaman nimileikin ja ruokailun merkeissä. Mukana on paljon läheisiä ja näin myös uusia Aivokaisia. Juhlissa on 14 henkeä ja yllätysvieraana...

...Joulupukki! Aivokaiset ovat olleet kilttejä ja saavat tonttujen laittamat lahjat. Pukki odottaa kuulevansa joululaulun. Aivokaiset eivät oikein muista joululaulujen sanoja, mutta Joulupukki on kyllä tyytyväinen myös levyltä soitettavaan tipe-tipe-tip-tap -lauluun.
Pukin lahjapussilla käy kova kuhina
Jälkiruoka ja jutustelu maistuu kaikille ystäville
Loppuillasta on leppoisan rento "joulukais olo"
Harjoittelemme vielä juhlan lopuksi Aivokaistervehdyksiä ja kiitosten saattelemina siirrymme koteihin ja joulunodotukseen! Kiitos kaikille kauniin ja tunnelmallisen juhlan mahdollistajille ja yhteistyökumppaneille: Lapponia Safaris/Juksu, kokit Hilkka ja Matti, Duodecim, Ammattiopisto Lappia Loue ja Kemin Taksipalvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti